Nastupujúci prezident M. Zeman už má svoj tím, ktorý si berie na Hrad

NETKY.SK • 1 Február 2013, 08:22 • 2 min
Nastupujúci prezident M. Zeman už má svoj tím, ktorý si berie na Hrad

Nastupujúci prezident M. Zeman už má svoj tím, ktorý si berie na Hrad - Politika Účasťou na zasadaní celorepublikového predsedníctva Strany práv občanov-Zemanovci (SPOZ) začal dnes večer svoj pracovný program v Prahe čestný predseda tejto strany a novozvo

slovakia

left justify in out

img

Účasťou na zasadaní celorepublikového predsedníctva Strany práv občanov-Zemanovci (SPOZ) začal dnes večer svoj pracovný program v Prahe čestný predseda tejto strany a novozvolený český prezident Miloš Zeman, ktorý sa do metropoly ČR vrátil po niekoľkých dňoch odpočinku doma na Vysočine.

Zeman už pri príchode zdôraznil, že sa ide iba poďakovať, pretože sa to sluší. Ďalej povedal, že už ma vybraných spolupracovníkov, ktorých si chce vziať na Pražský hrad, mená však zatiaľ neprezradil, aj keď poznamenal, že ide o ľudí zo štábu, ktorí mu pomohli zvíťaziť v prezidentských voľbách, informoval server Novinky.cz.

Podľa neho pôsobili v Zemanovom volebnom tíme predseda SPOZ Vratislav Mynář a podpredsedovia Zdeněk Štengl a Martin Nejedlý, ako aj tajomník Jaroslav Hlinovský, volebný manažér Vladimír Kruliš, niekdajší programový riaditeľ Slovenskej televízie Roman Lipták, hovorkyňa a študentka politológie Hana Burianová a bývalá hovorkyňa českej vlády Jana Bartošová.

Na rokovaní SPOZ sa dnes podľa Mynářa okrem iného hovorilo aj o opatreniach v súvislosti s rastúcim záujmom o členstvo v tejto strane. Prítomní prijali dve uznesenia. Odporučili miestnym organizáciám zvýšenú ostražitosť pri prijímaní nových členov, pričom politická rada strany by do 14. februára mala vypracovať smernicu o spôsobe ďalšieho prijímania záujemcov o členstvo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies