Nástupcom Jurkemika na lavičke Ružomberka Čech Křeček

NETKY.SK • 23 September 2011, 17:20 • 2 min
Nástupcom Jurkemika na lavičke Ružomberka Čech Křeček

Nástupcom Jurkemika na lavičke Ružomberka Čech Křeček

slovakia

left justify in out

img

Uvoľnené miesto trénera corgoňligového futbalového klubu MFK Ružomberok obsadil iba deň po odvolaní Ladislava Jurkemika Čech Aleš Křeček.
Hlavnými dôvodmi Jurkemikovho konca boli vyradenie v Slovnaft Cupe s Dolnou Ždaňou a posledná víkendová prehra v Corgoň lige 2011/2012 doma so Žilinou. Klub sa obhliadol za jeho nástupcom v českom druholigovom Varnsdorfe, kde Křeček doteraz pôsobil na stoličke hlavného trénera, už v pondelok, teda ďaleko pred štvrtkovými medializovanými správami o Jurkemikovom odvolaní.
"Ružomberok nás oslovil v pondelok, v utorok sa to celé 'upieklo'. U náš má každý dohodnuté, že pri ponuke z vyššej súťaže nebudem brániť jeho odchodu. Aleš Křeček prejavil veľkú túžbu odísť do Ružomberka, aj keď je to pre trénera najrizikovejší klub, keďže ich menia trikrát do roka," povedal pre idnes.cz riaditeľ Varnsdorfu Vlastimil Gabriel.
Tridsaťdeväťročný Křeček pracoval v minulosti najmä s mládežou, v Třebíči založil koncom deväťdesiatych rokov minulého storočia futbalovú školu, neskôr trénoval českú reprezentáciu do 16 rokov, robil skauta pre Spartu Praha. Kariéru seniorského kouča rozbehol ako asistent trénera v 1. FC Brno.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies