Sme rodina bude mať snem v máji, predstaví na ňom priority programu

NETKY.SK • 21 Apríl 2023, 09:15 • 2 min
Sme rodina bude mať snem v máji, predstaví na ňom priority programu

BRATISLAVA - Hnutie Sme rodina bude mať snem v prvej polovici mája, kde predstaví hlavné priority kampane a volebného programu. Zamerať sa chce najmä na sociálnu oblasť. Uviedol to šéf hnutia a parlamentu Boris Kollár.

slovakia

left justify in out

V máji nebude Sme rodina voliť predsedu, voľba čaká hnutie na ďalšom sneme, ktorý plánujú zvolať pol roka po parlamentných voľbách. Sme rodina nerokuje so žiadnymi stranami o tom, že by ich predstaviteľom ponúkla miesta na svojej kandidátnej listine. "Možno ešte pribudnú nejakí primátori ako nezávislí. Chceli by sme vytvoriť platformu aj komunálnym politikom, aby mohli cez nás zastávať záujmy samospráv, ak sa dostaneme do parlamentu," dodal.

 

Program majú tvoriť témy potravinovej sebestačnosti, zabezpečenia udržateľných cien potravín, ako aj výstavby bytov. Spoločný postup SNS a strany poslanca NR SR Tomáša Tarabu Život - Národná strana vo voľbách Kollár rešpektuje, nechcel ho komentovať. Tvrdí, že s nimi nemajú podobných voličov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies