Obujte sa do pohodlia s New Balance 574

NETKY.SK • 1 Marec 2022, 16:19 • 2 min
Obujte sa do pohodlia s New Balance 574

Značka New Balance sa radí k najstarším americkým športovým značkám. Od svojho založenia v roku 1906 až po dnes prináša svojim zákazníkom kvalitnú obuv označenú charakteristickým písmenom N. Ešte ste ju nevyskúšali? Prezradíme vám, prečo sa to oplatí.

slovakia

left justify in out

Viac ako topánky

New Balance je voľbou číslo 1 pre každého, kto hľadá v topánkach nielen obutie pre svoje nohy, ale aj vyjadrenie svojej jedinečnosti. Značka si kladie za cieľ podporovať každého, kto smelo kráča za naplnením svojich snov. Preto už desaťročia oslovuje profesionálnych športovcov i tých rekreačných. Za jej filozofiou nie sú len kvalitné produkty, slová, ale aj skutky. New Balance podporuje viacero projektov zameraných na pozitívne zmeny v komunitách po celom svete.

 

New Balance 574 aj pre vás

Produktový rad New Balance 574 bol uvedený na trh v roku 1988. Tieto tenisky boli pôvodne navrhnuté ako bežecké topánky s vysokou úrovňou pohodlia a podpory stability. Ich prednosti ich čoskoro vyniesli na výslnie aj mimo bežeckých tratí. Dokonalá zmes funkcionality a štýlu z nich robí kúsok, ktorý si môžete dať na seba nielen na šport. Tenisky New Balance 574 vyniknú tiež s rifľami, bundou alebo módnymi teplákmi.

 

Komfort pre vaše nohy

Oslovili sme vás? Pánska obuv New Balance je k dispozícii v mnohých odtieňoch a ich kombináciách. Pri jej nosení oceníte mäkkosť pri došľape, stabilitu, ktorú ponúka vašim krokom, a pevnosť topánok. Pánska obuv tejto značky vyniká priedušnosťou a ľahkosťou materiálu, čo ocenia najmä športovci. Očakávať môžete tiež vynikajúce prispôsobenie vášmu chodidlu, ktoré je v dnešnej náročnej dobe preťažované vplyvom rôznych negatívnych faktorov.

 

Tenisky na šport i voľný čas

Pánske a dámske tenisky New Balance a iných značiek si vyberiete v online katalógu tenisiek Flexdog. Flexdog je stránka, na ktorej si to svoje nájde každý fanúšik kvalitnej obuvi. Najhorúcejšie novinky svetových značiek si tu jednoducho prezriete na jednom mieste bez toho, aby ste sa museli preklikávať ponukou viacerých e-shopov. Pohodlne si vyberiete model, ktorý vám vyhovuje najlepšie, a Flexdog vás nasmeruje do obchodu, v ktorom si ho môžete zakúpiť.

 

Dámska a pánska obuv je tu zastúpená značkami, ako sú Vans, Jordan, adidas, Nike, Converse, Reebok, Puma, Timerland a mnohými ďalšími. Už máte svojho favorita? Ak si neviete vybrať, môžete si jednotlivé modely otvoriť vedľa seba na samostatných kartách. Po porovnaní ich parametrov, dizajnu a ceny jednoducho prejdete do e-shopu, kde si ich zakúpite.

 

Flexdog vám tak uľahčí vaše rozhodovanie a ušetrí množstvo času. Všetko pre radosť z topánok, ktoré vám dokonale sadnú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies