Násilník bil a týral svoju manželku, mužovi (40) hrozí až 15 rokov väzenia!

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 14:42 • 2 min
Násilník bil a týral svoju manželku, mužovi (40) hrozí až 15 rokov väzenia!

BRATISLAVA/TRENČÍN - Sedem až pätnásť rokov môže stráviť vo väzení násilník zo Starej Turej, ktorý podľa polície roky psychicky týral svoju manželku.

slovakia

left justify in out

Policajná vyšetrovateľka obvinila 40-ročného Pavla zo Starej Turej zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby, oznámila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Obvinený muž podľa polície od roku 2007 až doteraz týral svoju 39-ročnú manželku. "Pod vplyvom alkoholu ju viackrát fyzicky napadol, vulgárne jej nadával, hádzal po nej rôzne časti nábytku, odopieral jej spánok, vyhrážal sa podpálením domu a ak sa s ním rozvedie, skončí ona a celá jej rodina na ulici. Tiež sa jej vyhrážal, že všetkých pozabíja," opísala prípad Antalová. Žena sa svojho manžela bála, pre dlhodobé týranie mala zdravotné problémy ako tiky v oku, triašku, búšenie srdca a bolesti žalúdka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies