Národná rada zaplatí deťom z Ukrajiny pobyt, RegioJet prepravu

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 18:24 • 2 min
Národná rada zaplatí deťom z Ukrajiny pobyt, RegioJet prepravu

BRATISLAVA - Deväťdesiatpäť detí z postihnutých oblasti Luhanska a Donecka na Ukrajine pricestuje v sobotu 21. marca na Slovensko. Strávia dva týždne v rekreačnom zariadení Častá - Papiernička.

slovakia

left justify in out

Relaxačný pobyt deťom zabezpečila Národná rada SR. Zo štátnej hranice celú skupinu do Košíc prepravia autobusy. O zabezpečenie dopravy detí sa stará občianske združenie Ukrajinsko-Slovenská iniciatíva, ktorá sa obrátila s prosbou o pomoc na spoločnosť RegioJet, uviedol pre agentúru SITA PR manažér RegioJetu Tomáš Bořuta.

 

RegioJet teda prepraví vo svojom vlaku InterCity z Košíc do Trnavy celú skupinu detí zadarmo. "Deťom vojnou postihnutých oblastí sa budeme snažiť maximálne spríjemniť cestu, aby aspoň na chvíľu prišli na iné myšlienky,“ hovorí manažér zákazníckeho servisu RegioJet Michal Jeník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies