Brazília prišla pred Copa America o jednu zo svojich najväčších hviezd

NETKY.SK • 6 Jún 2019, 10:42 • 2 min
Brazília prišla pred Copa America o jednu zo svojich najväčších hviezd

BRASILIA - v Južnej Amerike sa už jednotlivé krajiny pripravujú na Copa America. Jedného z najväčších favoritov na celkové víťazstvo Brazíliu však postihlo zranenie jej hviezdy Neymara Jr. Ten si počas prípravného zápasu pred veľkým turnajom proti futbalistom Kataru zranil členok a zrejme na Copa America tohto roku vôbec za Brazíliu nenastúpi.

slovakia

left justify in out

Útočník Paríža St. Germain si roztrhol väzy v pravom členku a do začiatku turnaja sa nestihne zotaviť. Copa totiž odštartuje v piatich brazílskych mestách už 14. júna.

 

 

K zraneniu prišlo v úvodných minútach súboja po tvrdom ataku a 27-ročný kanonier opustil ihrisko v slzách. Po zápase odchádzal zo štadiónu Maneho Garrinchu s barlami. Vedenie Brazílskej futbalovej konfederácie oznámilo, že hviezda domáceho mužstva sa na tohtoročnom turnaji Copa America nezúčastní. 

 

img

 

Po tom ako nenastúpil za PSG v tohtoročnej edícii Ligy majstrov v odvetnom osemfinále proti Manchestru United, ktorí Parížania absolútne nezvládli a súťaž opustili oveľa skôr ako sa čakalo, sa musí aj Brazília teraz zaobísť bez jeho skvelej kopacej techniky a famóznycj kľučiek. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies