Naomi Campbell dlhé roky nenávidela svoje telo

NETKY.SK • 12 Jún 2019, 09:12 • 2 min
Naomi Campbell dlhé roky nenávidela svoje telo

BRATISLAVA - Supermodelka Naomi Campbell sa musela naučiť mať sa rada a trvalo jej to roky.

slovakia

left justify in out

49-ročná modelka z Londýna sa rozhovorila v interview pre britský Vogue. "Trvalo mi dlho, kým som sa začala cítiť dobre v mojom tele. Prišlo to s vekom a stalo sa to počas uplynulých rokov," priznala Campbell.

 

Modelka zároveň priznala, že to čo zažívala vo svojich začiatkoch ona je neporovnateľné s tým, ako svet modelingu vyzerá dnes. Do vysokej miery sa na tom podľa nej podieľajú sociálne siete. "Nás nikdy nezaujímala sláva, nikdy sme ani nepomysleli na slovo celebrita. Jednoducho sme pracovali a bolo to o kreativite a prestíži," tvrdí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met Gala #afterparty wearing @alexandermcqueen 📸 @matteoprandoni ✖️💚✖️

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi),


Naomi Campbell pôsobí v modelingu od svojich pätnástich rokov. Nie vždy to ale bolo ideálne. Do povedomia verejnosti sa dostala nielen vďaka svojej práci, ale aj množstvu škandálov, ktoré ju sprevádzali. Známa bola svojím výstredným až agresívnym správaním, kedy viackrát napadla tak svojich zamestnancov, ako aj policajta. Bola tiež závislá od drog. Medzi jej slávnych milencov patrili v minulosti napríklad Mike Tyson či Robert De Niro. Objavila sa aj vo viacerých filmoch a seriáloch, no rovnako aj v kontroverznej Madoninej knihe fotografií Sex.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗 #MetGala2019 💗 Makeup by @adam.wolfgang Hair by @hairbyromorgan

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi),

Spolu s ďalšími piatimi kolegyňami Cindy Crawford, Christy Turlington, Lindou Evangelistou, Claudiou Schiffer a Kate Moss sa zaradila do kategórie supermodeliek 90. rokov 20. storočia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 NARS Spring 2019 🖤 Shot by François Nars. @narsissist #NARSissist

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies