Polícia našla na severe Anglicka tri mŕtve telá

NETKY.SK • 13 Jún 2023, 12:45 • 2 min
Polícia našla na severe Anglicka tri mŕtve telá

LONDÝN - Polícia v meste Nottingham na severe Anglicka v utorok našla tri mŕtve telá. Ďalšie tri osoby utrpeli v Nottinghame zranenia po tom, ako do nich vrazila dodávka. Polícia sa domnieva, že oba incidenty spolu súvisia a zadržala podozrivého muža.

slovakia

left justify in out

Šéfka miestnej polície Kate Meynellová priblížila, že dve obete našli policajti na inej ulici, ako tretiu. "Ide o hroznú a tragickú udalosť, ktorá si vyžiadala životy troch ľudí," povedala. Vyšetrovanie je v počiatočných fázach, tím vyšetrovateľov sa snaží zistiť, čo presne sa stalo, dodala. Polícia zadržala 31-ročného muža pre podozrenie z vraždy, napísal denník The Guardian.

 

K incidentom došlo v centre Nottinghamu. V meste bola dočasne pozastavená električková doprava. "Moje myšlienky sú so zranenými a s rodinami i blízkymi tých, ktorí prišli o život," napísal britský premiér Rishi Sunak v príspevku na sociálnej sieti. Zároveň poďakoval polícii a záchranárom za ich reakciu na tento "šokujúci incident". Dodal, že o vývoji je priebežne informovaný. Nottingham leží asi 190 kilometrov severne od Londýna, žije tam približne 350.000 ľudí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies