Najzdatnejším mužom v strednej Európe je Slovák Erik Tóth

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:31 • 2 min
Najzdatnejším mužom v strednej Európe je Slovák Erik Tóth

BRATISLAVA – V hlavnom meste Slovenska sa už po druhýkrát strela elita stredoeurópskeho CrossFitu na súťaži Central Europe Throwdown.

slovakia

left justify in out

Táto súťaž už aj minulý rok počas svojej premiéry príjemne prekvapila nielen po organizačnej stránke, ale aj čo sa týka kvality účastníkov. Tento rok sa súťažilo v troch rôznych kategóriách – Muži, Ženy a Tímy.

 

Atléti si zmerali sily v štyroch rôznych WOD-och (cvičeniach), z ktorých posledný WOD bol rozdelený na tri časti. Najzdatnejším mužom strednej Európy sa stal Slovák Erik Tóth, ktorý úkazal veľkú bojovnosť a srdce a potvrdil, že CrossFit je na Slovensku na vzostupe.

 

Erik, ktorý pracuje ako tréner v Red Royal CrossFit Teame (CrossFit Bratislava) sa takto vyjadril na margo svojho víťazstva na svojom facebookovom profile: „Ďakujem. Keď sa mi nepodarilo povedať ti to osobne tak aspoň takto - obrovská vďaka za neuveriteľnú podporu, ktorú som dnes od Vás dostal... Za každé povzbudenie, výkrik, úsmev, potlesk, ruku, high-five. Boli ste úžasní a neskutočne ste mi pomohli... Bojovať pred takýmto publikom je sen každého športovca.“

 

Ženskú súťaž vyhrala Beáta Jungová z Maďarska a súťaž tímov vyhral Bear Foot Team. Víťazi si okrem hodnotných cien odniesli aj šek na 1500 eur.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies