Najviac snehu napadlo v noci v Dunajskostredskom okrese

NETKY.SK • 17 Január 2013, 08:06 • 2 min
Najviac snehu napadlo v noci v Dunajskostredskom okrese

Najviac snehu napadlo v noci v Dunajskostredskom okrese - Doprava Najviac snehu napadlo v noci v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) v okrese Dunajská Streda. V oblastiach Šamorín, Dunajská Streda a Veľký Meder sú cesty mokré, miestami zasnežené.

slovakia

left justify in out

img

Najviac snehu napadlo v noci v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) v okrese Dunajská Streda. V oblastiach Šamorín, Dunajská Streda a Veľký Meder sú cesty mokré, miestami zasnežené. V ostatných okresoch sú cesty mokré. TASR informoval dispečer Správy a údržby ciest TTSK Peter Škorvaga.
      Ako uviedol, v kraji sú všetky cesty zjazdné, v južnej časti kraja sú všetky cesty posypané. "Teplota sa pohybuje od -1 do 0 stupňa Celzia. Poľadovica sa nevytvára," konštatoval.
      Cestári mali v noci v Dunajskostredskom okrese rušno. "Od 2. h začalo snežiť, o 02.30 h vyrazili prvé posýpače. Do 7. h sme posypali celý okres a od 06.30 h sa na cestách odhŕňa sneh. Dokončili sme už cesty I. a II. triedy a autá sa presúvajú teraz na cesty III. triedy," priblížil námestník riaditeľa údržby ciest TTSK pre oblasť Dunajská Streda Ján Baďanský s tým, že v okrese stále husto sneží.
      Podľa jeho ďalších slov údržbu ciest ukončia okolo 11. hodiny. "Ak takto silno bude snežiť, môžeme všetko začať znova," zdôraznil. Dodal, že cesty sú prejazdné, ale žiadal vodičov o opatrnosť. Na cestách po odhrnutí sa nachádza slabá vrstva kašovitého snehu do jedného až dvoch centimetrov. "Na cestách III. triedy je čerstvo napadaný sneh do piatich centimetrov, miestami aj viac, ale už sme začali odhŕňať. Teplota vzduchu sa pohybuje okolo 0 stupňa Celzia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies