Najpopulárnejšia česká kapela MIRAI ohlásila slovenské turné, na jar zahrá od Bratislavy až po Košice!

NETKY.SK • 6 December 2023, 16:00 • 2 min
Najpopulárnejšia česká kapela MIRAI ohlásila slovenské turné, na jar zahrá od Bratislavy až po Košice!

Čerství držitelia strieborného Českého Slávika a aktuálne najpopulárnejšia česká kapela MIRAI veľkolepo zakončila české Arena tour! Vo vypredanej O2 Aréne predviedla show, aká na česko-slovenskej scéne nemá obdoby. Kapela sa stáva čoraz viac obľúbenou aj u nás a preto sa rozhodla na Slovensko vrátiť! MIRAI zahrajú na jar päť koncertov v slovenských mestách Bratislava, Trenčín, Žilina, Košice a Nitra.

slovakia

left justify in out

Mirai Navrátil, Šimon Bílý, Tomáš Javůrek a Michal Stulík zvalcovali svojim halovým turné Českú republiku a nechali za sebou vypredané haly a spokojných fanúšikov. Od ich posledného slovenského turné ubehol takmer rok a preto sa obľúbená štvorica z Frýdku-Místku rozhodla odohrať na Slovensku päť koncertov.

Klubové koncerty na Slovensku vnímame ako niečo, čo nás extrémne baví, niečo, čo je návratom k našim klubovým koreňom. Je krásne, že za nami cestujú aj českí fanúšikovia, ale vidieť, že aj na Slovensku sú fanúšikovia, ktorí poznajú všetky pesničky. Aj napriek tomu, že tam nemáme tak silnú mediálnu podporu, je niečo, čo nás ženie vpred. Veľmi sa tešíme!“ hovorí frontman Mirai Navrátil.

MIRAI fanúšikom sľubujú intímny a živelný zážitok z klubového prostredia. Zaznie nedávno vydaný energický hit summer love a všetkým známe rádiové hity ako Vedle tebe usínam, I přes to všechno alebo Chci tančit. Po slovenskom turné sa budú MIRAI pripravovať na svoju najväčšiu udalosť: Summer fest 2024, počas ktorého cez leto navštívia 14 miest po Českej republike. Ešte predtým si ich však užijú slovenskí fanúšikovia od Bratislavy až po Košice. Vstupenky na slovenské turné si môžete kúpiť tu 

MIRAI sLOVEnsko TOUR 2024
23.3. 2024 Bratislava - Majestic Music Club
5.4. 2024 Trenčín - Piano Club
6.4. 2024 Žilina - Dom Odborov
11.4. 2024 Košice - Kulturpark
12.4. 2024 Nitra - PKO Nitra



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Petr Dudek
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies