Najnechutnejší príbeh kanibala: Úd obete vypražil v tuku, celé zverstvo si nahrával na video

NETKY.SK • 4 December 2017, 19:01 • 2 min
Najnechutnejší príbeh kanibala: Úd obete vypražil v tuku, celé zverstvo si nahrával na video

Inzeráty ponúkajú tovar všetkého druhu, od bežných užitočných vecí, cez bizarnosti až po ľudské mäso. Pre normálneho človeka to znie neuveriteľne ale naozaj existujú ľudia, ktorí chcú jesť ľudské mäso a tiež ľudia, ktorí chcú byť zjedení.

slovakia

left justify in out

Nemecký technik a znalec počítačov Armin Meiwes v sebe dlho potláčal svoje kanibalistické chúťky. Pred 16 rokmi sa rozhodol svoj sen naplniť. Na stránku The Cannibal Cafe, blog pre ľudí s fetišom na kanibalizmus, uverejnil pod pseudonymom Franky inzerát, cez ktorý hľadal niekoho, kto by chcel byť zjedený. Meiwes bol však „fajnový“ a vyberavý. Chcel „mladého, dobre stavaného muža vo veku od 18 do 30 rokov“. Ozvalo sa mu dokonca niekoľko záujemcov. Väčšina si to však na poslednú chvíľu rozmyslela. 

 

 

Kanibal ich nenútil, len v tichosti čakal na toho pravého. Zatiaľ si poctivo budoval profil perfektného chlapíka. Susedom pomáhal s technickými opravami, občas pokosil trávnik a usporadúval veselé párty. Nikto netušil, že je jeho potencionálnou večerou.

 

img

Bernd Jürgen Armando Brandes

Foto: Youtube

 

V marci v roku 2001 sa mu na inzerát ozval berlínsky inžinier Bernd Jürgen Armando Brandes. Stretli sa 9. marca v Rotenburgu, v Meiwesovom dome. Armin zapol kameru. Brandes si ľahol do vane a 20 tabletiek na spanie zapil fľašou tvrdého alkoholu.

 

Kanibal sa penis najprv pokúsil odhryznúť, no nepodarilo sa mu to a tak ho odrezal. Potom ho aj s korením vypražil  na Brandesovom tuku. Brandes stratil príliš veľa krvi, keď sa prebral, bol veľmi slabý. Armin mu napustil vaňu, aby sa zrelaxoval a zatiaľ si šiel čítať. Muža kontroloval každých 15 minút. Ten však v dôsledku straty krvi upadol do bezvedomia. Kanibal chvíľu váhal, no napokon ho zabil, naporcoval a uložil do mrazničky.

 

 

V roku 2001 zverejnil ďalší inzerát, kde popisoval aj zážitky s Brandesom a jeho smrť. Na bizarný inzerát natrafil nemenovaný študent, ktorý to nahlásil na polícii. Tá v Arminovom dome našla obeť aj video-nahrávku.

 

Meiwes sa ku všetkému priznal. Tvrdil, že svoje skutky ľutuje a plánoval o tomto skutku napísať knihu, aby odradil ostatných kanibalov. V roku 2006 bol odsúdený na doživotie. Tam sa z neho stal vegetarián. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies