Najkrajšia Slovenka Adriana Sklenaříková trpí! Minulý rok prišla o dieťatko, no stále na nevzdáva

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 16:55 • 2 min
Najkrajšia Slovenka Adriana Sklenaříková trpí! Minulý rok prišla o dieťatko, no stále na nevzdáva

Naša najúspešnejšia modelka Adriana Sklenaříková chodí na Slovensko sporadicky. Tunajším médiám rozhovory neposkytuje, no teraz sa otvorila a pre známy francúzsky týždenník porozprávala o svojom súkromí.

slovakia

left justify in out

Týždenníku sa zverila, že minulý rok sa tešila z informácie o svojom tehotenstve. Bohužiaľ, radostná správa netrvala dlho. „V siedmom týždni tehotenstva som o dieťatko prišla,“ povedala. V úprimonosti však zašla ešte ďalej, keďže priznala, že táto správa ju veľmi zasiahla. „Mesiace po tom, vždy keď okolo mňa prešla tehotná žena alebo dieťatko bolo mi do plaču. Strašne túžim po tom, aby som sa stala matkou,“ vyriekla svoju najhlbšiu túžbu blondínka, ktorá napriek zrelému veku chce pokus otehotnieť zopakovať ešte raz. „Ak tento pokus opäť zlyhá, tak to vzdám. Začnem sa zmierovať s tým, že matkou nikdy nebudem,“ povedala Sklenaříková, ktorá sa vydala za podnikateľa Arama Ohaniana. S ním žije v marockom Marakéši.

 

Adriana v tom nie je sama. Túžby po dieťatku sa vzdala fitneska Zora Czoborová, speváčka Sisa Sklovská a nie tak dávno povedala do médií Gabriela Drobová, že ak sa nestane mamou je krstnou viacerým detičkám, ktoré vníma ako svoje vlastné.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies