Nagy má rekord, je sklamaný, zatiekli mu okuliare

NETKY.SK • 14 December 2013, 13:12 • 2 min
Nagy má rekord, je sklamaný, zatiekli mu okuliare

HERNING - Richard Nagy zvládol 1500 m kraul v Herningu za 14:55,97 min.

slovakia

left justify in out

Slovenský plavecký vytrvalec Richard Nagy zvládol sobotnú krauliarsku tisícpäťstovku na majstrovstvách Európy v plávaní v krátkom bazéne v dánskom Herningu za 14:55,97 min, čím mierne zlepšil doterajšie vlastné národné maximum 14:56,53 z pretekov v rakúskom Wiener Neustadte z novembra 2012. Dvadsaťročný zverenec Gabriela Barana bol v tzv. "pomalších" rozplavbách tretí, na programe sú ešte preteky 10 najrýchlejších plavcov, a tak najhoršie obsadí 13. pozíciu.

"Príšerne som sa vytrápil. Od začiatku to nebolo podľa mojich predstáv, skočil som do vody, zatiekla mi jedna 'okuliara', druhá sa postupne plnila. Nevidel som okolo seba absolútne nič. Po asi tristo metroch som stratil šajnu, koľko mám odplávané a zo dva razy som musel pozrieť na tabuľku, koľko mi ešte chýba. Tieto preteky sa mi nevydarili. Možno som bol príliš namotivovaný, ale nie som spokojný s časom, čakal som, že to bude lepšie. Včera som sa cítil relatívne dobre, dnes ráno ani neviem povedať ako. Mal som zvláštny pocit, pritom včera ma po polohovke vôbec neboleli ruky ani som nebol unavený," povedal sklamaný Richard Nagy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies