Nadala sklamal neúspech Madridu v boji o OH 2020

NETKY.SK • 8 September 2013, 14:25 • 2 min
Nadala sklamal neúspech Madridu v boji o OH 2020

NEW YORK - Rafael Nadal je sklamaný rozhodnutím MOV.

slovakia

left justify in out

Španielskeho tenistu Rafaela Nadala nepotešilo sobotňajšie rozhodnutie Medzinárodného olympijského výboru (MOV) neprideliť Madridu organizáciu olympijských hier 2020. Športový sviatok dostalo japonské Tokio. Nadal výrazne podporoval madridskú kandidatúru, vypadnutie španielskej metropoly už v prvom kole volieb na 125. zasadnutí MOV v Buenos Aires ho šokovalo. Madrid neuspel pri boji o OH ani na tretí pokus.

"Je to veľmi ťažké. Všetci sme sklamaní, pretože celá krajina a mesto Madrid veľa pracovali na prípravách projektu. Mal som pocit, že Madrid si olympijské hry zaslúži. Bol v dobrej pozícii a mal podporu celej krajiny. Cítim, že po mnohých rokoch tvrdej práce, nie je úplne spravodlivé, aby sme vypadli v prvom kole," povedal Nadal, ktorý v sobotu postúpil do finále grandslamového US Open v New Yorku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies