Nadal uspel pri návrate po viac ako dvoch mesiacoch

NETKY.SK • 8 August 2016, 09:56 • 2 min
Nadal uspel pri návrate po viac ako dvoch mesiacoch

RIO DE JANEIRO - Španielsky tenista Rafael Nadal v nedeľu zvládol svoj návrat do súťažného diania po takmer troch mesiacoch maródky.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Malorčan si v 1. kole dvojhry na OH v Riu de Janeiro poradil s Argentínčanom Federicom Delbonisom jasne 6:2, 6:1. Najbližšie ho otestuje Talian Andreas Seppi. Olympijský šampión v singli z Pekingu 2008 Nadal predtým naposledy hral 26. mája na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros. V 2. kole zdolal Argentínčana Facunda Bagnisa, ale na 3. kolo proti krajanovi Marcelovi Granollersovi-Pujolovi nenastúpil pre problémy so zápästím dominantnej ľavej ruky. Odvtedy pauzoval a ešte aj po prílete do Brazílie zvažoval, či nastúpi na olympijskú dvojhru. Nadal zo zdravotných dôvodov chýbal pod piatimi kruhmi v Londýne 2012, v piatok bol vlajkonosičom výpravy svojej krajiny na slávnostnom otvorení.

Dvojhra mužov - 1. kolo:
Rafael Nadal (Šp.-3) - Federico Delbonis (Arg.) 6:2, 6:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies