Nadal sa odhlásil z turnaja ATP v Acapulcu, obnovil si zranenie

NETKY.SK • 28 Február 2018, 11:48 • 2 min
Nadal sa odhlásil z turnaja ATP v Acapulcu, obnovil si zranenie

ACAPULCO - Španielsky tenista Rafael Nadal sa odhlásil z turnaja ATP World Tour 500 Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC v mexickom Acapulcu (dotácia 1 789 445 USD, tvrdý povrch), dôvodom je obnovené zranenie bedrového svalu.

slovakia

left justify in out

"Počas záverečného tréningu som opäť pocítil bolesť v rovnakom mieste ako na Australian Open. Lekári mi povedali, že nie je možné, aby som hral. Bol by to veľký risk, že sa zranenie zhorší a nemal som inú voľbu ako sa odhlásiť z turnaja. Je mi to ľúto, bol som pripravený hrať a dosiahnuť na turnaji dobrý výsledok," citoval portál express.co.uk Nadala. V 1. kole spomenutého turnaja v Mexiku mal byť jeho súperom krajan, taktiež ľavák Feliciano López. Namiesto Nadala nastúpil Japonec Taro Daniel, López triumfoval 4:6, 6:3, 6:4.

Víťaz vlaňajších grandslamových turnajov Roland Garros a US Open Nadal zo zdravotných dôvodov 21. januára nedohral piaty set štvrťfinále melbournských Australian Open proti Chorvátovi Marinovi Čiličovi pre natiahnutý bedrový sval.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies