Matka urobila zo svojej dcéry slobodnú mamičku. Utiekla s jej priateľom

NETKY.SK • 22 Február 2021, 12:45 • 2 min
Matka urobila zo svojej dcéry slobodnú mamičku. Utiekla s jej priateľom

VEĽKÁ BRITÁNIA - Staršia žena zviedla svojho zaťa. Ušla s ním v deň narodenia druhého vnúčaťa a jej dcéra zostala na deti sama.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročná Georgina Aldridgeová nedávno utiekla s partnerom svojej dcéry Jess. Ryan Shelton je otcom jej vnúčat. „Tieto veci sa stávajú,“ povedala Georgina pre portál The Sun.

 

img

 

Shelton si nemohol vybrať lepší moment na oznámenie rozchodu svojej partnerke, ako deň narodenia ich spoločného syna. Chvíľu po narodení syna, 28. januára, jej poslal SMS, že ich vzťah ukončuje.

 

img

 

Jess a Shelton sa zoznámili cez internettri roky spolu budovali vzťah, majú spolu dve deti. K jej matke šli žiť preto, aby jej pomohla  s výchovou detí. Ona jej však radšej pomohla s mužom. Jess tak  zostala sama s dieťaťom a bez partnera.

 

img

 

Shelton ignoruje kritiku a netrápi ho, čo si o ňom myslí verejnosť. "Nezaujíma ma, čo si všetci myslia, som zamilovaný do Georginy a je mi jedno, kto o tom vie," povedal Shelton.

Jess si myslí, že ich problémy začali počas prvého lockdownu v Británii.

 

vtedy spozorovala, ako jej matka a priateľ spolu flirtujú. Raz dokonca videla, ako Shelton drží jej matku za zadok. "Vždy trval na tom, že medzi nimi nič nie je. Ja som si však myslela, že k niečomu dôjde," povedala Jess pre The Sun.

 

img

 

„Zvyčajne každý večer popíjali, smiali sa a žartovali v kuchyni, zatiaľ čo sme s otcom sedeli na pohovke a pozerali televíziu," dodala Jess. Aldridgeovej matka Georgina bola vydatá za 56-ročného Erica, Jessinho otca, no napriek tomu ušla so svojim budúcim zaťom. Svoje konanie odôvodnila slovami, že „nemôžeme ovplyvniť to, do koho sa zaľúbime“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies