VIDEO: V Londýne horela obytná budova. Zasahovalo 70 hasičov

NETKY.SK • 13 Október 2021, 06:45 • 2 min
VIDEO: V Londýne horela obytná budova. Zasahovalo 70 hasičov

BRATISLAVA - Do nemocnice previezli ženu a dieťa. Príčina incidentu zatiaľ nie je známa.

slovakia

left justify in out

Požiar obytnej budovy na juhozápade Londýna, v časti Battersea, si vyžiadal najmenej dvoch zranených. Plamene sa začali šíriť v utorok okolo 20:00 miestneho času na 20. podlaží. Na miesto vyslali 70 hasičov, ktorí bojovali s požiarom a hustým dymom.

 

 

Z bytu, v ktorom začalo horieť, ušli ešte pred príchodom záchranárov traja ľudia. Výškovú budovu opustilo aj ďalších 50 obyvateľov. Jednu ženu a dieťa previezli do nemocnice a štyri osoby ošetrili na mieste. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Krétou otriaslo silné zemetrasenie, evakuovali školy

 

Šéf hasičov Pete Johnson potvrdil, že horelo na najvyššom podlaží. "Na našom oddelení sme prijali množstvo telefonátov. V okolí sme uzavreli niekoľko ciest," dodal. Požiar dostali pod kontrolu o 20:53, jeho príčina zatiaľ nie je známa

 

img

 

Pred štyrmi rokmi otriasol Londýnom, ale aj zvyškom sveta, požiar bytového domu Grenfell Tower, ktorý si vyžiadal 72 mŕtvych. Vyše 70 ľudí hospitalizovali. Bol to najsmrteľnejší požiar obytnej budovy vo Veľkej Británii od druhej svetovej vojny. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies