Na zámku v Bojniciach budú špeciálne valentínske prehliadky

NETKY.SK • 8 Február 2014, 14:48 • 2 min
Na zámku v Bojniciach budú špeciálne valentínske prehliadky

TRENČÍN - Chýbať nebude špeciálna výzdoba v podobe fakieľ, sviečok ale aj už tradičný altánok lásky.

slovakia

left justify in out

Romantickú prehliadku počas valentínskeho víkendu si páry môžu po roku opäť vychutnať na Bojnickom zámku. Tentoraz pripravilo Slovenské národné múzeum – Múzeum Bojnice na zámku špeciálne nočné prehliadky. Návštevníkov bude sprevádzať najzamilovanejší pár v histórii zámku – Biela pani Zuzana Podhradská a jej milovaný Peter Laskársky.

Ako informovala Dáša Michalcová z oddelenia marketingu a služieb Bojnického zámku, chýbať nebude špeciálna výzdoba v podobe fakieľ, sviečok, ale aj už tradičný altánok lásky. Návštevníci sa v špeciálne vyzdobenom zámku dozvedia, ako prebiehalo prvé zamilované stretnutie dvojíc v stredoveku, čo si mohol dovoliť mladý muž voči dáme a čo všetko museli vedieť a prekonať, kým prišiel prvý bozk. Súčasťou prehliadky budú aj rôzne súťaže, pričom na konci získajú úspešné páry certifikát vernosti.

Valentínske prehliadky potrvajú od 14. do 16. februára v čase od 17:00 do 21:00.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies