Internetovú platformu vystrieda televízia: Kde a ako sledovať turnaj RFA 14?

NETKY.SK • 30 November 2023, 20:00 • 2 min
Internetovú platformu vystrieda televízia: Kde a ako sledovať turnaj RFA 14?

Turnaj RFA 14 sa nezadržateľne blíži a na rozdiel od predchádzajúcich turnajov organizácie Real Fight Aréna budete môcť sledovať galavečer úplne zdarma. Hlavnú kartu totiž odvysiela stanica Dajto od 21:00. Predstavia sa hviezdy domácej scény ako napríklad Tomáš Možný, Lajos Papp, Václav Sivák, Jozef Wittner, Matěj Kozubovský či Dominik Toporcer.

slovakia

left justify in out

Celý galavečer sa však začne už od 19:00, kedy sa sputí vysielanie na platforme Voyo. Okrem úvodných dvoch amatérskych zápasov uvidíte na Voyo všetky zápasy prelims karty. Môžete sa tešiť na mená, ako sú Matyas Viszlay, Markó Bakhit, David Martinik alebo Adam Neupauer. Nový šampión ťažkej váhy Hlavný zápas RFA 14 prinesie duel dvoch elitných slovenských ťažkých váh. Víťaz duelu Možný vs. Papp bude držiteľom šampiónskeho opasku vo váhe do 120 kg. Neporazený bojovník z Komárna má akutálne skóre 4-0 a v rámci RFA sa zatiaľ ešte nepozrel do 2. kola.
 
S Košičanom Možným ho čaká potenciálnych 25 minút a po jeho posledných dvoch výkonoch nie je vôbec zápas na celých 5 kôl vylúčený. Možný totiž prežil klinickú smrť s Kamilom Mindom a neskôr aj s Arkadiuszom Wrzosekom, ktorí boli krôčik od toho, aby košického rodáka ukončili. Miesto toho Minda padol na konci 2. kola a s Wrzosekom takmer senzačne v 3. kole otočil zápas.

Sivák, Wittner a Kozubovský naspäť v klietke.

Asi márne by sme hľadali väčšiu hviezdu na česko-slovenskej postojárskej scéne, než je Václav Sivák. Neporazený český reprezentant je akutálne šampiónom RFA pod K1 pravidlami do 66 kilogramov. Tentokrát ho však neuvidíme v titulovom zápase, no kvalita jeho súpera Nemca Christophera Hoppa by si rozhodne zaslúžila zápas vypísaný na 5 kôl.

Jozef Wittner má za sebou neúspešné pôsobenie v Amerike, kde sa na ňom negatívne podpísalo náročné zhadzovanie. Tentokrát sa rozhodol pre definitívny prestup do strednej váhy, v ktorej zaznamenal jedinú kariérnu porážku proti Filipovi Tomczakovi, pričom bol v tomto súboji veľmi blízko k víťazstvu. Prešovský rodák si teraz zmeria sily s ďalším Poliakom Lukaszom Dziudziom.

Český bojovník Matěj Kozubovský sa vracia do boja po dlhej prestávke. Tá bola spôsobená rôznymi zdravotnými či osobnými komplikáciami, no hned po jeho návrate si vzal to najväčšie meno, aké v tej chvíli mohol. Sebastián Fapšo bol ale nútený zápas odvolať, a tak sa pre Kozubovského musela hľadať náhrada. Tá sa našla v podobe Maďara Csabu Tótha, ktorý naposledy stratil svoju neporaziteľnosť s legendou Vladom Idrányim.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies