Na udeľovaní Grammy vystúpia AC/DC, Ariana Grande a Ed Sheeran

NETKY.SK • 14 Január 2015, 13:14 • 2 min
Na udeľovaní Grammy vystúpia AC/DC, Ariana Grande a Ed Sheeran

LOS ANGELES - Na 57. ročníku udeľovania cien Grammy, ktoré sa uskutoční 8. februára v losangeleskom Staples Center, vystúpia aj austrálska rocková kapela AC/DC, americká speváčka Ariana Grande, anglický spevák Ed Sheeran a americký country hudobník Eric Church.

slovakia

left justify in out

Spomínaní interpreti sa tak pridali ku speváčke Madonne, ktorá bola prvým potvrdeným vystupujúcim na ceremoniáli. Pre Madonnu to bude už piata hudobná účasť na udeľovaní Grammy, Sheeran bude medzi vystupujúcimi po druhý raz, zatiaľ čo pre Grande, Churcha a AC/DC pôjde o premiérové vystúpenie. Zatiaľ však nie je známe, či s AC/DC zahrá aj ich bubeník Phil Rudd, ktorý momentálne čelí na Novom Zélande obvineniam z vyhrážania sa zabitím a držby metamfetamínu a marihuany. 

 

Tohtoročnému zoznamu kandidátov na ceny Grammy americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied vládnu Sam Smith, Beyoncé a Pharrell Williams, ktorí majú zhodne po šesť nominácií vrátane kategórie Album roka. Williams je však nominovaný aj ako producent za spoluprácu na albumoch Eda Sheerana a Beyoncé. Päticu interpretov nominovaných v tejto kategórii dopĺňa Beck. Sheeran má celkovo na konte tri nominácie, Eric Church štyri a Ariana Grande dve. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies