Na Triatlone pre všetkých aj reprezentačná štafeta Nagy, Rusnák, Csiba

NETKY.SK • 2 September 2015, 14:03 • 2 min
Na Triatlone pre všetkých aj reprezentačná štafeta Nagy, Rusnák, Csiba

BRATISLAVA - V areáli Štrkoveckého jazera sa uskutoční v sobotu 5. septembra Triatlon pre všetkých.

slovakia

left justify in out

Celodenné podujatie je súčasne záverečným 10. kolom Slovenského pohára (1,5 km plávanie - 40 km cyklistika - 10 km beh).

 

"Vlani štartovalo celkove 389 pretekárov, prihlásených je zatiaľ 250 súťažiacich, ale vzhľadom na to, že prihlásiť sa je možné aj v deň pretekov, sme pripravení na počet štyristo," informoval v stredu v sídle Slovenského olympijského výboru (SOV) riaditeľ pretekov z usporiadajúceho klubu Triax Bratislava Michal Varga.

 

Zaujímavé budú preteky štafiet JA - TY - ON. "Komisia športovcov SOV, na základe dobrých skúseností z ČSOB maratónu, keď čerstvý majster sveta v chôdzi na 50 km bol členom jednej zo štafiet, nominovala do triatlonovej štafety trojicu slovenských reprezentantov. Súťažiť budú plavec Richard Nagy, vodný kanoista Matej Rusnák a maratónec Boris Csiba," uviedol generálny sekretár SOV Jozef Liba.

 

V sobotu budú prítomní na Triatlone pre všetkých aj komisári Európskej triatlonovej únie. "Ašpirujeme totiž na organizáciu seniorského Európskeho pohára a ME juniorov," dodal M. Varga.

 

Sobotňajší Triatlon pre všetkých sa začína prvou disciplínou olympijským triatlonom o 9.00 h. Preteky štafiet sú na programe o 12.10 h, šprint triatlon o 16.30 h.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies