Na speváka kapely Puddle Of Mudd vydali súdny zatykač

NETKY.SK • 16 December 2013, 09:35 • 2 min
Na speváka kapely Puddle Of Mudd vydali súdny zatykač

LOS ANGELES - Na speváka americkej rockovej skupiny Puddle Of Mudd Wesa Scantlina vydali súdny zatykač. Stalo sa tak po tom, ako sa 41-ročný hudobník vo štvrtok nedostavil na súdne pojednávanie v súvislosti s vlaňajším prípadom držby kokaínu.

slovakia

left justify in out

Scantlina zatkli vlani v januári po tom, čo u neho našli vtedy bližšie nešpecifikovanú drogu. V apríli ho potom obžalovali z držby kokaínu, z jazdy pod vplyvom drog a tiež šoférovania bez vodičského oprávnenia. So žalobcami sa však dohodol, že ak sa prizná k držbe kokaínu, ostatné prehrešky mu odpustia. Vinu priznal v júli, pričom sudca súhlasil s odkladom rozsudku o 18 mesiacov, počas ktorých však musel spevák absolvovať protidrogový program. Minulý týždeň mal sudcu informovať o priebehu liečby, čo však nespravil, a preto sudca naňho vydal zatykač. 

Skupina Puddle Of Mudd vznikla v roku 1992 a na konte má zatiaľ šesť štúdiových albumov. Zatiaľ posledný s názvom re:(disc)overed, ktorý je plný coververzií, vyšiel v auguste 2011. Najväčšie hity kapely ako Control, Blurry či She Hates Me pochádzajú z nahrávky Come Clean (2001). Skupina, ktorá získala štyri Billboard Music Awards, z tohto albumu predala vyše päť miliónov kópií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies