Na slovenskom tru vychádza román Zmŕtvychvstanie Revenant

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 17:08 • 2 min
Na slovenskom tru vychádza román Zmŕtvychvstanie Revenant

BRATISLAVA - Na pulty slovenských kníhkupectiev prichádza v týchto dňoch román Zmŕtvychvstanie Revenant, ktorý v roku 2002 vydal Michael Punke.

slovakia

left justify in out

Dobrodružný príbeh sa zameriava na Hugha Glassa, ktorého napadne medveď a nemôže tak pokračovať so zvyškom loveckej výpravy. Postarať sa o neho majú dvaja muži, ktorí ho však zradia a Hugh tak musí podstúpiť boj o prežitie.


Príbeh sa stal predlohou scenára filmu Revenant Zmŕtvychvstanie, ktorý režíroval Alejandro González Iňárritu. Snímka získala dvanásť nominácií na Oscara, pričom tri z nich premenila na víťazstvo. Alejandro González Iňárritu dostal trofej americkej Akadémie filmových umení a vied za réžiu, Emmanuel Lubezki za kameru a Leonardo DiCaprio uspel v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe.


Päťdesiatjedenročný Michael Punke pôsobí ako veľvyslanec USA v rámci Svetovej obchodnej organizácie, čo mu bráni spomínanú knihu verejne propagovať v médiách. Nesmie ani podpisovať výtlačky románu. Zastupujú ho manželka Traci a brat Tim.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies