Na Slovensko prichádza hollywoodsky príbeh o čistej láske Cnosť

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 15:31 • 2 min
Na Slovensko prichádza hollywoodsky príbeh o čistej láske Cnosť

BRATISLAVA – Román Cnosť, hollywoodsky príbeh o čistej láske a skazených praktikách, prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov.

slovakia

left justify in out

V erotikou nabitom románe pre dospelých z amerického prostredia nájde čitateľ všetko – lesk a biedu, slávu a sex, lásku a odpustenie... A hlavného hrdinu, známeho herca, ktorý má všetko a obyčajnú newyorskú učiteľku, ktorá sa úporne snaží o to, aby jej minulosť už viac neublížila.

 

On je dominantný alfa-samec, ona odmieta sex pred manželstvom. On je bohatý, sexi a neodolateľný, ona sa bráni. To na fungujúci vzťah vôbec nevyzerá... Čitateľ vstúpi do sveta slávnej filmovej hviezdy Flynna a newyorskej učiteľky na základnej škole Natalie. Sleduje vývoj ich ľúbostného vzťahu, v ktorom zažijú všetko – romantiku, túžbu, vášnivý sex, prenasledovanie novinárov bažiacich po informáciách, ba i zločin, ktorý ich môže zničiť. Zdá sa, že aj najväčšiu hviezdu Hollywoodu s drsným slovníkom môže zasiahnuť láska. Od momentu, keď Flynn spozná Natalie, je ochotný pre ňu urobiť všetko, dokonca aj vzdať sa vášnivého sexu, ktorý ona odmieta a jemu sa o ňom čoraz častejšie sníva.

 

M. S. Forceová je pseudonym súčasnej bestsellerovej autorky New York Times Marie Forceovej. Trilógiou Quantum (Cnosť, Odvaha, Víťazstvo) prenikla do sveta erotických románov a rozhodne nepovedala posledné slovo. Marie Forceová predala viac ako 3,5 milióna kníh a podľa New York Times, USA Today a Wall Street Journal je najlepšie predávanou autorkou. Na konte má zatiaľ štyridsať súčasných ľúbostných románov a získala viacero ocenení. V roku 2011 jej vyšla kniha Maid for Love, bestseller novín New York Times, z ktorej sa predalo viac ako dva milióny e-kníh. Potom prišla séria Fatal, séria bestsellerov Green Mountain a mnoho ďalších.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies