Na Slovak Olympic Golf Challenge aj Barteková či Hantuchová

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 16:08 • 2 min
Na Slovak Olympic Golf Challenge aj Barteková či Hantuchová

BRATISLAVA - Na utorok 5. mája chystá Slovenský olympijský výbor (SOV) v spolupráci so Slovenskou olympijskou marketingovou a s Nadáciou SOV športovo-spoločenské podujatie - I. ročník golfového turnaja Slovak Olympic Golf Challenge s podtitulom "Švihnime si do Ria".

slovakia

left justify in out

Uskutoční sa na ihrisku Legend Course v areáli golfového rezortu Penati v Šajdíkových Humenciach. Paralelne s týmto podujatím budú na druhom ihrisku v areáli majstrovstvá stredných škôl v golfe, takže účastníci podujatia SOV si budú môcť pozrieť v akcii aj mladé talenty.

 

Na I. ročníku turnaja Slovak Olympic Golf Challenge sa zúčastnia viacerí slovenskí poprední súčasní či bývalí športovci - olympijskí medailisti strelci Jozef Gönci a Danka Barteková (členka Medzinárodného olympijského výboru na Slovensku), tenistka Daniela Hantuchová, hokejisti Ján Pardavý a Róbert Petrovický, biatlonista Marek Matiaško, zjazdár Peter Jurko, bývalý tenista Branislav Stankovič. Navyše z Česka príde olympijský víťaz v streľbe David Kostelecký, švagor Danky Bartekovej. Zahrať si však prídu aj ďalšie známe osobnosti - napríklad herci Milan Lasica a Peter Sklár. A samozrejme, medzi účastníkmi budú aj partneri SOV a podporovatelia olympijského hnutia na Slovensku.

 

I. ročník turnaja Slovak Olympic Golf Challenge slávnostne otvoria v utorok 5. mája o 9.30 h, hrať sa začne o 10.00 h. Koniec hlavného turnaja sa predpokladá približne okolo 15.30 h. Hrať sa bude systémom Texas Scramble dvojíc na 18 jamiek s kanónovým štartom, bez úpravy HCP. Okrem hlavnej súťaže sú v programe aj doplnkové súťaže. Najzaujímavejšia sa začne o 16.00 h - bude to trouble shot z pódia o zájazd na olympijské hry 2016 v Riu de Janeiro.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies