Na rizikový zápas Slovana s Dunajskou Stredou dohliadne polícia

NETKY.SK • 11 August 2017, 14:56 • 2 min
Na rizikový zápas Slovana s Dunajskou Stredou dohliadne polícia

BRATISLAVA - Na futbalový zápas 4. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava - FC DAC 1904 Dunajská Streda, ktorý sa uskutoční v nedeľu 13. augusta o 18.30 h na Pasienkoch, bude dozerať polícia.

slovakia

left justify in out

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave pripravilo viaceré bezpečnostné opatrenia. Ich cieľom je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred futbalovým zápasom, počas neho aj po jeho ukončení.

 

"Keďže organizátor označil uvedené športové podujatie za rizikové, na bezpečnostné opatrenia bude preto vyčlenený dostatočný počet policajtov poriadkovej, dopravnej ako aj kriminálnej polície," poznamenal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

V tejto súvislosti sú pripravené aj dopravné obmedzenia, ktoré budú predovšetkým v okolí štadióna Pasienky. S čiastočnými dopravnými obmedzeniami je potrebné rátať na trase presunu fanúšikov medzi železničnou stanicou Nové Mesto a štadiónom na Pasienkoch, od 17.00 do 17.30 h bude uzavretá Tomášikova ulica v úseku od Vajnorskej ulice až po križovatku s Rožňavskou ulicou a následne v úseku od Trnavskej cesty od križovatky s Bajkalskou ulicou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies