Na palubu lietadla si cestujúci nemôžu zobrať golfové palice či hokejky

NETKY.SK • 31 Január 2012, 08:55 • 2 min
Na palubu lietadla si cestujúci nemôžu zobrať golfové palice či hokejky

Na palubu lietadla si cestujúci nemôžu zobrať golfové palice či hokejky - Radíme Na palubu lietadla si cestujúci nemôžu zobrať rôzne typy športových potrieb ako skateboardy, biliardové tága či rybárske prúty. Pre TASR to uviedla hovorkyňa bratislavského l

slovakia

left justify in out

img

Na palubu lietadla si cestujúci nemôžu zobrať rôzne typy športových potrieb ako skateboardy, biliardové tága či rybárske prúty. Pre TASR to uviedla hovorkyňa bratislavského letiska Dana Madunická.
      "Do vyhradených bezpečnostných priestorov a na palubu lietadla je zakázané vniesť tupé predmety schopné spôsobiť zranenie," vysvetlila s tým, že ide napríklad aj o bejzbalové pálky, golfové palice či hokejky.
      Na palubu lietadla nepatria ani zbrane či výbušné a zápalné látky. "Zakázané je vniesť ohňostroje, svetlice vo všetkých podobách, pyrotechniku, vrátane zábavnej a hračkárskej pyrotechniky, tiež horľavé tekutiny ako benzín, kvapalný zapaľovač či alkohol nad 70 %," uzavrela Madunická.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies