Otec prišiel vyriešiť dcérin problém so spolužiakmi. V triede začal strieľať!

NETKY.SK • 30 September 2021, 18:51 • 2 min
Otec prišiel vyriešiť dcérin problém so spolužiakmi. V triede začal strieľať!

MOSKVA - Otec prišiel do školy vyriešiť konflikt medzi jeho dcérou a jej spolužiakmi.

slovakia

left justify in out

Ruská polícia vo štvrtok zadržala muža, ktorý v škole svojej dcéry v Moskve strieľal do vzduchu. Snažil sa tak vyriešiť konflikt, ktorý jeho dcéra mala so svojimi rovesníkmi. Bezprostredne po incidente neboli hlásení žiadni zranení. Informovala agentúra TASS. "Príslušníci polície zadržali podozrivého zo streľby na území školy," píše sa vo vyhlásení polície.

 

Podľa polície bol zadržaný muž otcom jednej zo študentiek. Tá sa pohádala so svojimi rovesníkmi a doma o tom povedala otcovi, ktorý sa rozhodol konflikt riešiť po svojom. Otec dievčaťa preto prišiel do školy a počas rozhovoru so študentmi, s ktorými mala jeho dcéra konflikt, vystrelil jedenkrát do vzduchu.

 

K tomuto incidentu došlo len necelé dva týždne po masovej streľbe na univerzite v ruskom meste Perm. Podozrivým je tam 18-ročný študent prvého ročníka práva Timur Bekmansurov, ktorý strieľal z legálne zakúpenej zbrane HUGLU 12/76, pričom smrteľne zranil šesť ľudí a ďalšie desiatky zranil. Strelca zadržal príslušník dopravnej polície, ktorý ho predtým postrelil.

 

Mohlo by vás zaujímať: AKTUALIZOVANÉ: Peklo na ruskej univerzite. Ozbrojenec zastrelil šesť študentov!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies