Na Liptove sa 5. deň na MS v triede Vaurien konečne súťažilo

NETKY.SK • 23 Júl 2010, 12:00 • 2 min
Na Liptove sa 5. deň na MS v triede Vaurien konečne súťažilo

Na Liptove sa 5. deň na MS v triede Vaurien konečne súťažilo

slovakia

left justify in out

Hoci ani piaty súťažný deň na 49. MS v jachtingu v lodnej triede Vaurien v Ráztockej zátoke pri Liptovskej Mare nebolo počasie priaznivo naklonené, predsa len sa podarilo odštartovať druhú z 12 plánovaných rozjázd. V slabnúcom vetre sa dokonca podarilo dokončiť ešte aj tretiu rozjazdu.
      Pre organizátorov je to potešujúce preto, lebo na vyhlásenie výsledkov im postačuje odjazdiť iba jednu rozjazdu. Prvé miesto si po troch rozjazdách udržali obhajcovia juniorského titulu majstra sveta Olmo Cerri a Edoardo Meini z Talianska. Druhé miesto si stále drží slovenská posádka bratov Mira a Maroša Baranovcov z YC Martin aj napriek tomu, že im 3. rozjazda nevyšla a do cieľa došli až na 10. mieste. Z Liptákov sa najlepšie darí posádke Pavel Ružička, Peter Ružička z TJ Fatran Liptovský Mikuláš (26. miesto) a úradujúcim majstrom SR Adamovi Brestovskému z YC Limar a Radke Babjakovej z TJ Fatran (30.misto).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies