Na letnom kúpalisku Sihoť v Nitre sa utopil 21-ročný mladík

NETKY.SK • 20 Júl 2018, 12:42 • 2 min
Na letnom kúpalisku Sihoť v Nitre sa utopil 21-ročný mladík

NITRA – Na letnom kúpalisku Sihoť v Nitre sa utopil 21-ročný mladík z Veľkého Zálužia. Jeho telo nehybne ležiace na hladine vody v bazéne našiel počas rannej obchôdzky pracovník súkromnej bezpečnostnej služby. Pri bazéne boli nájdené doklady a mobilný telefón. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková potvrdila, že smrť mladíka policajti vyšetrujú.

slovakia

left justify in out

„Aby bolo možné s určitosťou vylúčiť cudzie zavinenie tejto udalosti, polícia vec vyšetruje ako prečin usmrtenia. S ohľadom na okolnosti, nebudeme k prípadu poskytovať viac informácií,“ povedala Čuháková.

 

Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií mladík, ktorý bol psychiatrickým pacientom, pravdepodobne preliezol plot kúpaliska. To zostane počas dnešného dňa zatvorené, v dvoch bazénoch bude na základe rozhodnutia hygienikov potrebné vymeniť vodu. V sobotu (21.7.) bude kúpalisko otvorené, návštevníci budú môcť využívať plavecký a detský bazén.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies