Na letisku v Ríme sa podpálil mladý muž z Pobrežia Slonoviny

NETKY.SK • 14 Február 2013, 12:39 • 2 min
Na letisku v Ríme sa podpálil mladý muž z Pobrežia Slonoviny

Na letisku v Ríme sa podpálil mladý muž z Pobrežia Slonoviny - Krimi Na letisku Fiumicino v Ríme sa dnes predpoludním podpálil 18-ročný muž z Pobrežia Slonoviny. Informovala o tom britská spravodajská stanica Sky News.

slovakia

left justify in out

imgNa letisku Fiumicino v Ríme sa dnes predpoludním podpálil 18-ročný muž z Pobrežia Slonoviny. Informovala o tom britská spravodajská stanica Sky News.

Jeho reportérka Beth Fairweatherová, ktorá bola očitou svedkyňou incidentu, uviedla: "Zbadali sme záblesk oranžového svetla a zároveň začuli nejakého človeka kričať od bolesti. Všade bolo veľa dymu, z budovy nás museli evakuovať."


Mladý muž sa po tom, ako letiskovým úradníkom predložil dokument nariaďujúci jeho vyhostenie, polial horľavinou a podpálil zapaľovačom, citovala agentúra Reuters miestnu políciu. Incident sa odohral v odbavovacom priestore terminálu číslo 3. Valiaci sa dym vyvolal medzi cestujúcimi paniku, nikto z nich sa však nezranil.

Muža previezli do nemocnice s vážnymi popáleninami, pričom zranenia ruky utrpel aj policajt, ktorý sa ho snažil uhasiť. Terminál najväčšieho talianskeho letiska, ktoré sa nachádza západne od hlavného mesta Rím, evakuovali asi o 10.40 h. V dôsledku udalosti odložili všetky nasledujúce lety a časť letiska uzatvorili.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies