Na Kuchajde v sobotu otvoria kultúrne leto s ohňostrojom

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 08:24 • 2 min
Na Kuchajde v sobotu otvoria kultúrne leto s ohňostrojom

BRATISLAVA - V areáli bratislavského prírodného kúpaliska Kuchajda otvoria v sobotu 21. júna kultúrne leto. Návštevníci sa môžu tešiť na stredovek naživo, speváčku Zuzanu Smatanovú i ohňostroj.

slovakia

left justify in out

"Otvorenie Kultúrneho leta na Kuchajde je už tradične najväčším kultúrno-spoločenským podujatím roka v našej mestskej časti. Program sme opäť zostavili tak, aby si v ňom našiel každý to svoje," povedal starosta Nového Mesta Rudolf Kusý. 
      

Dopoludnie bude patriť hlavne deťom. Od 10.00 h na ne budú pri Kuchajde čakať súťaže a rôzne atrakcie ako maľovanie na tvár, kolotoče, rytiersky trenažér či trampolíny. V areáli sa tiež rozloží stredoveké mestečko, kde deti hravou formou spoznajú históriu a tradície. Tie, ktoré absolvujú pripravené stanovištia, budú pasovať za rytierov. Športové súťaže pre nich zase pripravil futbalový ŠK Slovan. 
      

Hlavný program sa začne o 15.00 h. "Najskôr ukážu svoj talent deti z novomestských základných škôl. Po nich v rámci detskej časti vystúpia speváci Miro Jaroš a Marcela Molnárová, ktorá bude otvorenie kultúrneho leta aj moderovať," priblížil program novomestský hovorca Marek Tettinger. Chýbať nebude ani tombola pre deti. 
      

V programe dostanú priestor interpreti rôznych hudobných štýlov. Na svoje si prídu fanúšikovia ľudovej hudby (Jedenástka z Ivanky), latinských rytmov (Latiniko), country (skupina Oukey zahrá pri vatre) a pre priaznivcov funky zase samospráva pripravila vystúpenie kapely Funkiez. Vrcholom má byť vystúpenie speváčky Zuzany Smatanovej. Po zotmení program zavŕši ohňostroj. 
      

Vstup na otvorenie kultúrneho leta je bezplatný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies