Na Kramárovú manželku si opäť posvieti kontrola

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 11:20 • 2 min
Na Kramárovú manželku si opäť posvieti kontrola

BRATISLAVA - Nataša Nikitinová, manželka herca Maroša Kramára a riaditeľka Centra právnej pomoci, ktoré patrí pod ministerstvo spravodlivosti, si dobré ohlasy na svoju prácu zatiaľ rozhodne neužíva.

slovakia

left justify in out

Ako píše denník Plus 1 deň, po nástupe do úradu totiž čelila kritike za šafárenie s peniazmi a najnovšie stojí po minuloročnej kontrole z ministerstva spravodlivosti pred ďalšou inšpekciou. "Išlo o nedostatky vo viacerých oblastiach, najmä pri dodržiavaní pravidiel rozpočtového hospodárenia - uzatváraní zmluvných vzťahov a dohôd, nájme nehnuteľného majetku, v oblasti verejného obstarávania či personálnej oblasti," vysvetlilo ministerstvo po kontrole a prikázalo Nikitinovej prijať do februára opatrenia, ktoré by celú situáciu napravili.

 

Február však prešiel ako voda, píše denník, a kontrola sa nekonala, pretože za krátky čas sa vraj opatrenia nedokázali na úrade prijať. Aj keď ministerstvo neprezradilo, kedy presne kontrolóri do centra nabehnú, Nikitinová vyšla s pravdou von. "V pondelok sa začala kontrola plnenia opatrení ministerstvom. Momentálne sú u nás a všetko prezerajú, skúmajú, ako boli prijaté opatrenia uvedené do praxe," povedala Kramárova manželka s tým, že nevylúčila ďalšie nedostatky.

 

"O výsledku kontroly budeme informovať po jej ukončení a vyhodnotení," citoval denník hovorkyňu ministerstva spravodlivosti Alexandru Donevovú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies