Na koncerte na počesť Michaela Jacksona vystúpia Aquilerová a Cee Lo

NETKY.SK • 12 August 2011, 15:13 • 2 min
Na koncerte na počesť Michaela Jacksona vystúpia Aquilerová a Cee Lo

Na koncerte na počesť Michaela Jacksona vystúpia Aquilerová a Cee Lo

slovakia

left justify in out

img

Christina Aquilerová, raper Cee Lo Green a veterán legendárnej nahrávacej spoločnosti Motown Smokey Robinson vystúpia na spomienkovom koncerte na počesť Michaela Jacksona, ktorý sa uskutoční 8. októbra v Británii. Oznámili to vo štvrtok organizátori koncertu.
      Na koncerte vo waleskom Cardiffe vystúpia aj niekoľkí bratia zosnulého kráľa popu, britskí speváci Leona Lewisová a Craig David a popová skupina JLS. Promotéri koncertu nazvaného Michael Forever súčasne uviedli, že ďalšie veľké mená z programu zverejnia neskôr.
      Koncert podporili Jacksonova matka Katherine a jeho súrodenci LaToya, Tito, Jackie a Marlon. Bude sa vysielať do sveta vo formátoch 2D a 3D prostredníctvom platených televíznych kanálov a kín. Zisk z koncertu je určený na liečbu AIDS a ďalšie charitatívne projekty.
      Záujemcovia o lístky na koncert sa majú v predstihu registrovať a uviesť výšku svojho daru, ktorým prispejú na charitu.
      Októbrový koncert na počesť Michaela Jacksona nasleduje po neúspešnom pokuse Jermaina Jacksona zorganizovať podobný koncert vo Viedni v roku 2009, krátko po tragickej smrti jeho brata v Los Angeles 25. júna toho roku.
      Proces s osobným lekárom Jacksona, ktorý zomrel na predávkovanie silným anestetikom, sa začne v Los Angeles v septembri. Doktor Conrad Murray bol obvinený z jeho neúmyselného zabitia.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies