Igor Matovič je s očkovacou lotériou spokojný

NETKY.SK • 16 August 2021, 08:16 • 2 min
Igor Matovič je s očkovacou lotériou spokojný

V nedeľu 15. augusta odštartovala dlho očakávaná očkovacia lotéria na obrazovkách RTVS, ktorú sponzoruje ministerstvo financií. Igor Matovič žrebovanie zrejme pozorne sledoval a následne reagoval.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Igor Matovič sa podelil so svojimi pocitmi na sociálnej sieti. "Uff. Dráma hneď na prvýkrát. Tristotisíc v lufte, “nepozerám telku”. 400-tisíc v lufte, “mám pomalý internet." 

 

img

 

Prvú výherkyňu vyžreboval Peter Bič zo skupiny Peter Bič Projekt a  101 000 eur si odniesla Lýdia z Nižnej Sitnice. Ako druhá prišla žrebovať olympionička Zuzana Rehák-Štefečeková a o prémiu zabojoval Matej, ktorý však potom položil a prišiel o rozprávkové peniaze. 

 

Možno vás zaujme: Miliónová očkovacia lotéria je spoločensky návratná, až keď presvedčí k očkovaniu takéto množstvo ľudí!

 

Peter Marcin žreboval tretieho výhercu, Jakuba, ktorý nezdvihol. Štvrtým vyžrebovaným bol Lukáš, no nebol pri televízore a nevedel povedať do 20 sekúnd správne heslo. Poslednou vyžrebovanou bola Zuzana, ktorá zdvihla telefón v stanovenom limite a vedela, že je v živom vysielaní, ale očkovaciu lotériu sledovala cez internet a nestihla povedať heslo. Premrhala šancu vyhrať 400-tisíc eur. Táto suma sa presúva do ďalšieho kola žrebovania. 

 

img

 

Igor Matovič dodal: "Nuž, tým pádom hrá prvý šťastlivec budúcu nedeľu rovno o 500-tisíc eur". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies