Na Grape sa vrátia aj MO a Dub FX

NETKY.SK • 16 Február 2016, 16:27 • 2 min
Na Grape sa vrátia aj MO a Dub FX

BRATISLAVA - Organizátori festivalu Grape zverejnili mená ďalších potvrdených interpretov siedmeho ročníka, ktorý sa bude konať 12. a 13. augusta.

slovakia

left justify in out

Na podujatie sa vrátia dánska speváčka MO a austrálsky hudobník Dub FX. Program festivalu doplní aj írska kapela All Tvvins. „Keď minulý rok kvôli zlému počasiu nemohla MO odohrať celý koncert, sľúbili sme návštevníkom, že sa ju pokúsime dotiahnuť aj o rok. Nebolo jednoduché, aby si zladila plány, ale nakoniec sa to podarilo,“ priblížil za organizačný tím Ján Trstenský. Spomínaný Dub Fx sa na festivale Grape predstavil v roku 2013.


Účasť na podujatí už skôr potvrdili Bloc Party, Netsky, Milky Chance, Camo & Krooked, HVOB, Circa Waves, Bokka a Jan Blomqvist s kapelou.

 

Karen Marie Orsted, známa ako MO, debutovala albumom No Mythologies to Follow (2014). Na konte má spoluprácu s Iggy Azalea či s Major Lazer a DJ Snake, s ktorými nahrala skladbu Lean On. Vlani vydala v spolupráci s dídžejom Diplom pieseň Kamikaze.

 

 

Dub FX, vlastným menom Benjamin Stanford, odštartoval hudobnú kariéru v skupine Twitch. Po jej rozpade začal vystupovať na uliciach európskych miest pod pseudonymom Dub FX. Po krátkej dobe sa vypracoval z pouličného umelca až na hviezdu festivalov. V roku 2007 vydal kompiláciu Live In The Street, po ktorej nasledovali debutová štúdiovka Everythinks A Ripple (2009), spoločný album so Siriusom s názvom A Crossworlds (2010) a druhý štúdiový album Theory Of Harmony (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies