Hrdinka z pumpy, ktorá "spacifikovala" lupiča orálnym sexom, porozprávala, ako to celé bolo!

NETKY.SK • 29 Január 2021, 11:12 • 2 min
Hrdinka z pumpy, ktorá "spacifikovala" lupiča orálnym sexom, porozprávala, ako to celé bolo!

BRATISLAVA – Mladá hrdinka spacifikovať lupiča, ktorý sa pokúsil vykradnúť čerpaciu stanicu v Bratislave tým, že ho do príchodu policajnej hliadky orálne uspokojovala v kancelárii, porozprávala na polícii ako sa to celé stalo.

slovakia

left justify in out

Informácie redakcii netky.sk poskytol bližšie nemenovaný zdroj z prostredia polície. Mladá žena vyšetrovateľom porozprávala okolnosti zo skorého rána z utorka na stredu (27. januára), kedy sa lupič rozhodol vykradnúť benzínovú pumpu na Panónskej ulici.

 

Žena zabránila lupičovi utiecť

Ako sa neskôr objasnilo, muž srbskej národnosti, si ju s najväčšou pravdepodobnosťou pomýlil s pracovníčkou čerpacej stanice.

 

Ide pritom o veľmi kuriózny prípad, pretože táto žena zabránila páchateľovi utiecťzdržala ho na mieste až do príchodu polície tým, že ho orálne uspokojovala.

 

Súvisiaci článok: Žena v Bratislave zastavila lupiča, začala ho orálne uspokojovať

 

Muž ju odtiahol do predajne

Hrdinka tejto noci na polícii uviedla, že pri pumpe stretla neznámeho muža, s ktorým sa začala zhovárať. Keď sa rozhodla si zájsť po krabičku cigariet, z priestorov pumpy vybehol zamestnanec, ktorý jej povedal, že čerpačku prepadli a aby okamžite zavolala políciu.

 

Keď sa ju neznámy muž snažil odtiahnuť od pumpy, vzdorovala mu s tým, že okamžite musia zalarmovať políciupostavila sa k zadným východovým dverám.

 

 

Keď ju zbadal lupič, zdrapol ju za bundu a odtiahol do kancelárie, kde sa nachádzal aj trezor. Prikázal jej, aby ho okamžite otvorila.

 

Ako doplnila, veľa tomu, čo násilník hovoril nerozumela, z jeho slov však pochopila, že ak sa pokúsi o útek, bude s ňou veľmi zle.

 

Ako ďalej opísala, zlodej jej do rúk strčil kľúče a vyzval ju, aby trezor odomkla, pričom ju raz udrel do zadnej časti hlavy a utržil jej dve facky.

 

Využila ženské zbrane

Žena tiež uviedla, že muž bol celý od krvi, pričom si nevšimla žiadne viditeľné poranenia. Dodala, že sa jej zdal byť pod vplyvom drog alebo podgurážený alkoholom, čo využila vo svoj prospech.

 

Začala sa k nemu chovať milo a dráždiť ho, načo ju požiadal o orálny sex. Keďže sa bála aj o svoj vlastný život a nevedela čo môže od lupiča očakávať, podvolila sa jeho požiadavke.

 

Keď zbadala príslušníkov polície na predajni, okamžite ho prestala uspokojovaťzavolala policajtov do kancelárie. Tí ho následne zatkli a predviedli na policajnú stanicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies