Na český Trutnoff festival prídu aj The Subways

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 13:05 • 2 min
Na český Trutnoff festival prídu aj The Subways

BRATISLAVA - Na český Trutnoff Open Air Festival príde aj anglická kapela The Subways. Ako prezradil zakladateľ podujatia Martin Věchet, formácia prijala ponuku s radosťou.

slovakia

left justify in out

"Pozvanie na naše stretnutie prijali s potešením, veľmi rýchlo sme sa dohovorili. Bolo cítiť, že sa na naše územie radi vracajú a my sa na nich tešíme. The Subways doplnia a ochutia tohtoročnú pestrofarebnú mozaiku a budú vedľa The Prodigy a metalových Gojira tým energickým a ostrým divokým korením. Pomyselnou čerešničkou na torte," vyjadril sa Věchet.

 

Do programu pribudla aj ukrajinská kapela Kozak System. "Festival je tento rok venovaný slobode Ukrajiny, obetiam holokaustu a náboženskej tolerancii. Kozak System sú vo svojej krajine známou angažovanou kapelou. Uchvátili nás aj svojím hudobným štýlom a energickosťou. Bude to asi pre mnohých tohtoročné prekvapenie," predstavila skupinu organizátorka Eva Navrátilová. 

 

The Subways vydali prvý album Young for Eternity v júli 2005. Z nahrávky pochádza aj jedna z najznámejších skladieb kapely Rock & Roll Queen. Neskôr vydali štúdiovky All or Nothing (2008), Money and Celebrity (2011) a The Subways (2015). Okrem toho majú na konte aj množstvo EP nahrávok a single ako Oh Yeah, With You, No Goodbyes či It's a Party!. 

 

Festival Trutnoff sa bude konať od 20. do 23. augusta v Trutnove a účasť na ňom už skôr potvrdili, okrem spomínaných interpretov, aj Matisyahu, New Found Glory, Rocky Leon, Čechomor, Dan Bárta & Illustratosphere, David Koller & Band, Iva Bittová & Čikori, The Plastic People of the Universe, Monkey Business, Ondřej Havelka & Melody Makers, Wabi Daněk, Jiří Schmitzer, Mňága a Žďorp, Fast Food Orchestra, Garage & Tony Ducháček, Jaroslav Uhlíř & Band, Konflikt, Zoči Voči, Hentai Corporation, Krucipüsk, Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá, Kurtizány z 25. Avenue, SPS, Ivan Hlas & Trio, N.V.Ú., Smola a Hrušky, Čankišou, Voxel a ďalší. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies