Na budúcoročnom Only Open Air Festivale vystúpi Paul van Dyk

NETKY.SK • 10 September 2014, 15:04 • 2 min
Na budúcoročnom Only Open Air Festivale vystúpi Paul van Dyk

BRATISLAVA - Na štvrtom ročníku Only Open Air Festivalu, ktorý sa bude konať 27. júna 2015 na bratislavských Zlatých pieskoch, sa predstavia dídžeji a producenti Paul van Dyk a Ben Nicky.

slovakia

left justify in out

„Pre Only Open Air Festival 2015 máme pripravených osem svetových mien. Ako prvých uvádzame Paula van Dyka a Bena Nickyho, ktorí sú síce z dvoch rozdielnych generácií, ale ich šou patria medzi najlepšie, aké svetová tanečná scéna v súčasnosti môže ponúknuť,“ vyjadril sal Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

 

Mená ďalších účinkujúcich budú organizátori zverejňovať postupne v priebehu nasledujúcich mesiacov. Pre návštevníkov a návštevníčky chystajú navyše aj viacero noviniek. „Tento rok sme pripravili stage v podobe otvorenej knihy s nasadením jedinečnej kombinácie špeciálnych efektov, vrátane 3D mapingu, no keďže vývoj napreduje a my nechceme zaostávať, už teraz pracujeme na tom, aby sme aj v tomto smere opäť ponúkli jedinečnú a nezabudnuteľnú šou,“ povedal Virág. 

 

Nemecký DJ a producent Paul van Dyk, vlastným menom Matthias Paul, sa narodil 16. decembra 1971. Na konte má albumy 45 RPM (1994), Seven Ways (1996), Out There and Back (2000), Reflections (2003), In Between (2007) a Evolution (2013). Na Slovensku vystúpil už niekoľkokrát, zatiaľ naposledy sa predstavil v máji v košickej Steel Aréne. Jeho britský kolega Ben Nicky má za sebou vystúpenia vo Veľkej Británii, v Írsku, USA, Česku, Rusku, Poľsku a mnohých ďalších krajinách. Spolupracoval napríklad aj s Calvinom Harrisom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies