Na BeeFree sa predstavia zahraniční dídžeji Lovetone a Juventa

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 17:33 • 2 min
Na BeeFree sa predstavia zahraniční dídžeji Lovetone a Juventa

BRATISLAVA - Na festivale BeeFree, ktorého jubilejný 15. ročník festivalu BeeFree sa začne v piatok 26. júla o 18:00 v Trenčíne, sa okrem 150 slovenských dídžejov predstavia aj dvaja zahraniční producenti, Lovetone z Fínska a Juventa z Holandska. Obaja vystúpia v noci z piatka na sobotu na scéne venovanej štýlu trance.

slovakia

left justify in out

Lovetone produkuje elektronickú tanečnú hudbu a vo svojej rodnej krajine už spolupracoval s menami ako Heikki L alebo Turismo. O jeho napredovaní svedčí aj podpísanie kontraktu s labelom Flamingo Recordings, ktorého spoluzakladateľom je Holanďan Fedde Le Grand. Druhým zahraničným hosťom je Holanďan Jordin Post známy ako Juventa. Má iba 18 rokov, no napriek tomu už stihol vydať niekoľko singlov (Dionysia, Metamorphose alebo Bente), EP a remixov (napríklad pre Dash Berlin). Mladíkovi, ktorý sa predstavil aj v rámci známej série A State of Trance predpovedal slávnu budúcnosť samotný Armin Van Buuren. Lovetone a Juventa vystúpia na festivale v noci z piatka na sobotu. Ukážky z ich tvorby si môžu záujemcovia vypočuť na portáli Soundcloud.com.

Na BeeFree bude hrať hudba nepretržite 36 hodín, pričom návštevníci sa budú môcť zabaviť pri piatich pódiách rozdelených podľa hudobných žánrov - drum and bass, house, trance, techno, techhouse. Festival, na ktorom sa tradične nevyberá vstupné, sa tentoraz uskutoční na trenčianskom letisku, kam sa presťahoval z Piešťan. Platiť sa bude iba za parkovanie (10 eur), pričom v celom areáli bude dostupná aj wi-fi sieť. Kompletný program v súčasnosti organizátori finalizujú a zverejnia ho približne 15. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies