Mužské finále Wimbledonu si nenechali ujsť ani Brad Pitt či Ariana Grande

NETKY.SK • 17 Júl 2023, 17:00 • 2 min
Mužské finále Wimbledonu si nenechali ujsť ani Brad Pitt či Ariana Grande

Mužské finále Wimbledonu prilákalo do Londýna niektoré z najväčších svetových celebrít. V nedeľu sledovali finále medzi 23-násobným granslamovým šampiónom Novakom Djokovičom a vychádzajúcou hviezdou Carlosom Alcarazom.

slovakia

left justify in out

Celebrity navštevujú Wimbledon pravidelne, ale tohtoročné publikum bolo plné svetových hviezd. Tu sú niektoré z najväčších mien, ktoré sa mihli na nedeľnom finále. 

Herca Brada Pitta si diváci mohli všimnúť hneď v prvom rade. Jeho účasť nebola úplným prekvapením, nakoľko v Spojenom kráľovstve nedávno natáčal pripravovaný film o Formule 1. Jeho herecký kolega Hugh Jackman s manželkou sa taktiež nachádzali v hráčskom boxe, herec dokonca pred zápasom tweetoval, že sú nadšení že tu môžu byť a fandiť Novakovi Djokovičovi. 

Hviezdu Jamesa Bonda Daniela Craiga a jeho manželku Rachel Weiszovú si počas tenisového zápasu vybrali televízne kamery, rovnako ako bývalého šampióna Andyho Murrayho. Súčasťou davu bol aj herec Tom Hiddleston a speváčka Ariana Grande, ktorí sa nachádzajú v Londýne kvôli pripravovanému filmu Wicked.

Samozrejme, nesmeli chýbať ani zástupcovia kráľovskej rodiny. Princ z Walesu William a princezná Kate spolu so svojimi najstaršími ratolesťami, Georgeom a Charlotte, sedeli v kráľovskej lóži. Kate je zároveň patrónkou Wimbledonu, takže odovzdávala trofej víťazovi nedeľňajšieho zápasu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
BBC/ si.com / KB Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies