Muži ukradli z čerpacej stanice v Trenčíne cigarety za vyše 2000 eur

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 15:34 • 2 min
Muži ukradli z čerpacej stanice v Trenčíne cigarety za vyše 2000 eur

TRENČÍN - Obvineniu zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva čelia 23-ročný muž z okresu Žilina a 26-ročný muž z okresu Nitra.

slovakia

left justify in out

Tí sa vo štvrtok (12.4.) okolo 3.20 h po predchádzajúcej dohode vlámali do čerpacej stanice na Bratislavskej ulici v Trenčíne, informovala v piatok TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

"Mladší z mužov strážil okolie a starší cez okno vošiel do priestorov čerpacej stanice. Zo skrinky za predajným pultom zobral cigarety rôznych značiek o počte 625 škatuliek. Tieto naukladal do pripraveného vreca a odpadkového koša, ktoré potom vyhodil cez okno, kde čakal jeho kumpán," opísala Antalová. Poškodenej spoločnosti podľa nej muži spôsobili celkovú škodu vo výške 2061 eur.

 

"Policajti na mieste zaistili viaceré stopy a oboch mužov v krátkej dobe vypátrali. Pod ťarchou dôkazov sa policajtom obaja priznali. Za uvedený skutok obom obvineným v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," dodala policajná hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies