Muža, ktorý unikal na Audi, zastavila až havária a streľba

NETKY.SK • 9 December 2016, 14:34 • 2 min
Muža, ktorý unikal na Audi, zastavila až havária a streľba

BRATISLAVA - Vodiča Audi s českými značkami, ktorý dnes ráno unikal v Bratislave pred policajtmi, zastavila až havária a streľba.

slovakia

left justify in out

Policajti ho chceli zastaviť po tom, čo na diaľnici D2 obmedzoval svojou jazdou ostatných vodičov a porušoval dopravné predpisy. Muž sa však pokúsil ujsť.

 

"Výzvy na zastavenie nerešpektoval," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. V blízkosti Prírodovedeckej fakulty UK dostal šmyk a vo vysokej rýchlosti havaroval. Po nehode sa pokúsil pred policajtmi naďalej unikať. Padlo aj osem varovných výstrelov.

 

Ukázalo sa, že vodič má až do apríla 2018 zákaz viesť motorové vozidlá. "Ide o osobu, ktorá bola už v minulosti trestne stíhaná za viacerú majetkovú trestnú činnosť, ako aj trestný čin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, trestný čin marenie výkonu úradného rozhodnutia a trestný čin výtržníctva," priblížila Kurucová.

 

Výška škody na vozidle je 8000 eur. Vodič utrpel ľahké poranenie na tvári.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies