Muž vo výkone trestu odňatia slobody včera spôsobil dve dopravné nehody

NETKY.SK • 29 December 2023, 14:30 • 2 min
Muž vo výkone trestu odňatia slobody včera spôsobil dve dopravné nehody

BRATISLAVA - Opitý vodič spôsobil včera v noci krátko po 17.00 dve dopravné nehody na diaľnici D1 v smere z Bratislavy. S dychovo skúškou, ktorá odhalila 2,52 promile alkoholu boli aj so spolujazdcom umiestnení na policajné oddelenie, kde bolo zistené, že muž bol v minulosti odsúdený za trestný čin, a súd vydal príkaz na jeho dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

slovakia

left justify in out

Do výkonu trestu odňatia slobody bol včera v nočných hodinách umiestnený vodič vozidla zn. Volkswagen, ktorý krátko po 17.00 hod spôsobil na diaľnici D1 v smere z Bratislavy dve dopravné nehody. Pri dokumentovaní jednej z dopravných nehôd diaľniční policajti zistili, že vodič pod vplyvom alkoholu bol zároveň účastníkom aj inej zrážky dvoch vozidiel, ktorá sa stala iba pred pár minútami o dva kilometre ďalej.

 

Vykonanou dychovou skúškou u uvedeného vodiča bolo zistené 2,52 promile alkoholu. Po vykonaní potrebných úkonov na mieste boli vodič a spolujazdec eskortovaní na policajné oddelenie, kde následne bola hodnoverne zistená totožnosť vodiča. Policajti zároveň zistili, že bol v minulosti odsúdený za trestný čin, a súd vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

 

Poverený príslušník diaľničného oddelenia začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BA, Foto:
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies