Muž v Plzni vypil v supermarkete fľašu vodky a odpadol

NETKY.SK • 22 Október 2012, 14:21 • 2 min
Muž v Plzni vypil v supermarkete fľašu vodky a odpadol

Muž v Plzni vypil v supermarkete fľašu vodky a odpadol - Krimi Privolaná sanitka odviezla pacienta do nemocnice. Polícia vyšetruje priestupkové konanie muža.

slovakia

left justify in out

img

Privolaná sanitka odviezla pacienta do nemocnice. Polícia vyšetruje priestupkové konanie muža.

Metylová kauza a s tým súvisiaca nedostupnosť alkoholu v Česku v minulých týždňoch zrejme donútili staršieho muža v obchodnom centre v Plzni k tomu, aby medzi regálmi otvoril fľašu vodky, vypil ju a potom omdlel. Informovala o tom dnes česká spravodajská internetová stránka novinky.cz.

Šesťdesiatpäťročný muž si v nedeľu ráno vyrazil do miestneho nákupného centra, ale neprišiel nakupovať, iba sa občerstviť. Fľašu vodky otvoril medzi regálmi s alkoholom a celú ju naraz vypil.

Muž potom tackavo odchádzal, ale prešiel iba pár metrov a zosunul sa na zem. Ochranka predajne odniesla muža do zadného traktu a privolala mestskú políciu, informovala hovorkyňa strážnikov.

Privolaným strážnikom sa nepodarilo priviesť muža k vedomiu a tak zavolali záchrannú službu. Predtým ho ešte uložili do stabilizovanej polohy a spriechodnili mu dýchacie cesty.

Privolaná sanitka odviezla pacienta do nemocnice. Polícia vyšetruje priestupkové konanie muža.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies