Muž sa vyhrážal zabitím vlastných detí

NETKY.SK • 27 Január 2014, 10:20 • 2 min
Muž sa vyhrážal zabitím vlastných detí

HLOHOVEC – S nožom v ruke sa vyhrážal zabitím družke a ich dvom maloletým deťom muž z Hlohovca. V nedeľu 26. januára po obede sa na políciu obrátila žena, že ich muž drží násilím v byte.

slovakia

left justify in out

"Keď chcela s dvojročnou dcérou a päťročným synom z bytu odísť, muž vtiahol deti dnu. Vzápätí z bytu kričal, že chce od privolaných policajtov zbraň s tromi zásobníkmi, inak deťom ublíži. Svoje požiadavky napísal aj na kus papiera, ktorý vyhodil z okna," informovala dnes trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Počas policajného vyjednávania s mužom vykonala zásahová skupina policajtov služobný zákrok do bytu. Policajti muža zadržali a zdravé deti odovzdali do rúk ženy. "Po incidente mu namerali viac ako tri promile alkoholu v dychu. Vzápätí ho policajná hliadka eskortovala do cely policajného zaistenia, 36-ročný muž je podozrivý z prečinu nebezpečného vyhrážania a zločinu vydierania, za čo mu hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," uviedla Linkešová. Keď bude muž schopný vypovedať, polícia ho vypočuje a spracuje návrh na jeho väzobné stíhanie. Už v minulosti sa dopustil násilnej trestnej činnosti, za čo mu súd uložil podmienečný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies