Muž postrelil v sanfranciskom parku troch ľudí

NETKY.SK • 4 August 2017, 11:33 • 2 min
Muž postrelil v sanfranciskom parku troch ľudí

SAN FRANCISCO - Polícia pátra po mužovi, ktorý vo štvrtok strieľal v Mission Dolores Parku a zranil troch ľudí.

slovakia

left justify in out

Jeden muž bol vo štvrtok večer v kritickom stave, ďalšieho zraneného po ošetrení prepustili. V nemocnici si nechali aj neplnoletú osobu, ktorej stav zatiaľ nie je známy.

Na mieste sa v čase útoku nachádzalo množstvo ľudí, vrátane rodičov s deťmi či turistov. Muž, ktorý sa identifikoval pod menom Hatter prezradil, že útok sa stal po konfrontácii približne šiestich mužov kričiacich a správajúcich sa "hrozivo" na moste. Niektorí z nich mali cez tváre previazané šatky. Podľa svedka jeden z nich vytiahol zbraň a následne zaznelo šesť alebo sedem výstrelov, ktoré zasiahli jedného človeka do hlavy, iného do nohy. Hatter, ktorý chcel pomôcť predísť konfliktu, ušiel takisto s poranenou nohou.

Antonia Juhasz, ktorá žije 20 rokov v blízkosti parku, zavolala políciu. Podľa nej sa ľudia skrývali do trávy, za stromy a kríky alebo sa rozutekali do ulíc.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies